trött & slut

Är helt färdig efter detta boxercises pass. Om ni bara visste hur mycket träningsvärk jag kommer ha i morgon. Kan knappt gå i trappor och kunde knappt stiga ur bilen när jag kom hem. Men det var riktigt skoj kan jag lova ! Vi ska börja träna på torsdagar istället för hon som höll i träningen gjorde så vi tränade hela kroppen istället för bara armarna. Nu var det baske mig BEN, mage, rumpa och alla ställen man kan träna på armarna. 
När jag kom hem så slängde jag mig in i duschen och sen gick jag upp och tog mig en riktigt god macka. Efter det gick jag ner och fyllde i en CV grej och sen kollade jag kläder tills i morgon. Det blir spännande..dock så det ända som typ passar till det jag ska vara är min nyårsklänning och det är ju lite tråkigt att använda den på halloween..men men det får ta och bli den ändå. 

Nä nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp halv 10 och gå ut och gå med Callit. Sen blir det att skynda sig in i duschen och även packa lite stuff som jag ska ha med mig till Verran. Far nog ganska tidigt dit så kanske jag hinner en sväng på stan. Tjooo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0