tisdag

Nu var det ett tag sen jag skrev så jag tänkte bara skriva lite om vad jag gjort i helgen osv.

Fredag: Jag, Veronica, Camilla, Johan O, Erik, Erik och David var och bowlade. Det var riktigt skoj att f fara ut och göra nått kul för en gångs skul. :)

Lördag: Jag for till Veronica och var med hon och Camilla. Vi satt och funderade och funderade på vad vi skulle hitta på för nått skoj. Efter 21.00 nån gång så tog vi bilen och körde en liten sväng genom stan för att vi kanske skulle hitta på nått..tillslut bestämde vi oss för att vi skulle fara och hämta min bil som stod hos Veronica, köra hem den till mig och ta på mig lite finare festkläder. När jag kom hem sprang jag runt lite och efter en stund kom Veronica, Camilla och Selin för att hämta mig. Vi for hem till V och drack lite och sen vart det att fara till Olles. Det var trevligt där och jag for hem efter 1 nån gång för att pappa skulle upp tidigt..
När jag kom hem så var jag ALLDELES för full eftersom jag börjat dricka så sent. Jag bestämde mig för att ta en resorb och dricka en massa glas vatten + att gå och kissa några gånger innan jag somnar.. Så för att inte somna så satte jag mig och såg The O.C ! Efter ett avsnitt som är ca 42 minuter långt så somna jag direkt och jag var inge bakis alls dagen efter. ;P

Söndag: Jag minns inte riktigt vad jag gjorde i söndags men jag tror jag såg JÄTTE många avsnitt av O.C.

Måndag: Jag börjar hosta en hel del och det blir bara mer och mer under dagens gång. På kvällen när jag skjussar Maja till dansen så tänkte jag att jag ville ha juice så jag gick in på konsum. När jag väl stod i kassan och skulle betala så kom jag på att mitt kort var i bilen i min väska...så då mpste jag springa ut och hämta det och det var lite pinsamt. Tur var att hon i kassan var så snäll.

Tisdag: Idag ligger jag med feber och har hooosta och har allmänt tråkigt !! Tur som var så är det strax Desperate housewives och efter det så är det Christine och Brothers & sisters. Vet inte om jag orkar se Brothers.. Men det spelar jag ändå in så jag kan se det i morgon när jag har tråkigt. 

Nä nu ska jag kila iväg och se tv. Tjooo ! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0