onsdag

Inatt var det ingen rolig natt..
Kunde inte somna, fast jag var jätte mega trött. Vaknade hela tiden när jag väl somnat. Vaknade av panik vid halv 10 för jag hade glömt bort att säga till mamma att det inte vart nån skola på lassa för Lovisa idag.
Jag gick ner och la mig igen men jag orkade inte ligga kvar. Larmet skulle starta vid halv 11 för att en auktion på Tradera gick ute vid den tiden. Jag betsämde mig för att slå på datorn och sen sitta och vänta på att det skulle vara nån minut kvar på auktionen..när det väl var 1 minut kvar la jag mitt bud och jag var högst. Och NEJ jag vann inte för det var inte bara jag som satt uppe och väntade utan det var två andra också. Saken jag ville ha var en film...Transformers 2-disc special edition. 
Fick i alla fall Outlander igår och idag har jag fått hem Disturbia och väntar även på The Battle Of Shaker Heights. :)Senare under dagen har jag nördat framför tv-spelet. Har äntligen varvat Rayman efter många omstarter.. Det är nämligen så att när jag köpte spelet på Game så var hela spelet repigt..och då menar jag REPIGT !! Man kunde dock inte se det i affären för spelet var redan i fodralet och det var igentejpat..så det var ju lite synd. Har i alla fall fått börja om många gånger bara för att spelet hackat och annat konstigt som har hänt.


Ikväll blir det att se Greys anatomy och säkert nått mer pogram.
Nä nu ska jag gå och sätta in The Hobbit och prova det spelet ;P hehehe NÖRD !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0