onsdag

Sorry för den dåliga uppdateringen. Har inte vetat vad jag ska skriva om.

Igår ställde jag klockan på 08.00 för att stiga upp och gå ut och gå en långpromenad med Callit. Det var riktigt skönt må jag säga. När jag kom hem så gick jag ner till toan och började sminka mig osv. Vid 10.00 så for jag, mamma, Maja och Lovan till stan. Jag köpte 3 par tröjor från Gina, en halsduk från H&M, köpte även ett par svarta långa leggings och en t-shirt från H&M. Vid ettiden så gick vi till bilen för att åka hemmåt igen. Innan jag satte mig i bilen så tvärsprang jag till Attityd för att boka en klipptid hos Elin. Fick en tid klockan 16.00 idag !! :)
När vi kom hem från stan så hade jag hunnit med en massa och klockan var ju bara 13.00. Jag tog lillen på en promenad och sen så hade jag nog rätt tråkigt tills klockan var 20.00 när det var NCSI och efter det Desperate houewives. Sen vart det God Natt !

Idag ställde jag klockan på 08.30. Steg upp och tog på mig kläderna och tog lillen på en prommis. Dock så gick han ner i diket så han fick en massa rost på fötterna osv. När vi kom hem satte jag mig och fikade frukost men när jag nästan var klar så kom jag på lillens rostiga fötter...PANIK ! Jag tömde toan på allt som kunde bli blött och så puttade jag in lillen. Tog duschslangen och började duscha av honom. Det var inte det lättaste må jag säga. Men jag klarade det ganska så bra och sen torkade jag av honom. När det var klart så mutade jag in honom i buren med en massa hundgodis...sen var det bara att ta fram dammsugarn och efter det torka golvet.
Nu sitter jag här och har gjort jätte mycket idag och klockan är bara 10.39. Måste sminka till mig senare men inte just nu. Nu blir det lite Bejeweled !

Ikväll blir det att färga håret och senare se Greys anatomy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0