söndag

Idag har jag varit på matfesten med Emma och Camilla. Köpte en kräftstjärts rulle och den var väl god.. :) Hade ju fått gratisbiljetter från jobbet så det kostade bara 5 kronor.

Sitter nu här vid datorn och trååånar efter en utlandsresa !!! Jag vill till värmen där jag trivs ! Ska börja spara pengar i nån burk eller nått så om några år så kan man kanske fara och lyxa i Vietnamn eller Kap verde.. önsketänkande i alla fall ;) HAhhaa
Synd att det kostar så jävla mycket för bara två veckor..

Major Lazer, Ricky Blaze & Nina Sky - Keep It Goin' Louder
David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch
Kristinia DeBarge - Sabotage
Red - Hela deras album !


torsdag

HAr precis hittat en ny grupp !!!! Red heter dom tydligen. Jätte bra ! Nå mer har jag inte att säga...eller. Jag ska på bio i morgon med Camilla och flera andra. :)

torsdag

Nu var det väldigt länge sen jag skrev. Har inte riktigt haft orken efter arbetet osv.
Kan ju berätta att det gick ju en hel del pengar i Stockholm och jag är väldigt nöjd över det jag köpt. Lägger in lite bilder på kläder osv senare.

Är sjuk idag så jag har inte gjort så mycket. Vilat och varit ett tuggben åt lillen. Nu har jag suttit och frsökt ändra lite i min blogg..dock gick det ju som det gick som ni nu ser ;) Hahaha. Men det får vara såhära ett tag framöver.måndag

Nu ska jag gå och sova så att jag kan vakna upp vid 6. Då blir det dusch och sminkning osv. Sen drar jag och Anna till STOCKHOOOOLM !!!
Hade bara lust att skriva detta..toodiloooo !Jag har

SEMESTER NUUUUU !!!!

Drar till Stockholm på tisdag med Anna ! Gudars vad jag längtar. Ska bli jätte skoj.Grattis ännu en gång till C. <3

8 augusti

Vad är det för en dag? Jag ska berätta det direkt. Det är Camillas födelsedag !!!!!!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SNYGGING !!!

Vi ses snart i Kusmark där det blir party för dig ! PUss puss pussss


torsdag

Har haft en riktigt skön dag idag på jobbet..dock för varmt ! Jag har typ varit en pöl hela dagen.
Måste ju berätta att jag har äntligen sett Twilight. Den var riktigt bra ! Så nu måste jag ju köpa den..hahaha
Köpte en slags "hylla" som jag trodde skulle passa till dvd filmer..men icke det inte ! Den var för liten och där slösade jag bort 35 spänn..
Nä nu ska jag draaa !

måndag

Idag har varit en ganska härlig dag. Jobbade till 16.00 som vanligt och sen så cyklade jag hem. Det är verkligen typ det härligaste som finns ! Och jag hoppas på att jag får cykla hem i morgon med...det är nämligen så att jag cyklar aldrig till jobbet för då skulle jag aldrig komma i tid och så är jag som en STOOOR svettpöl när jag kommer hem. Fast idag var jag typ inte det. Jag tror det börjar ta sig...och det hoppas jag verkligen !
Nä nu ska jag nog kila ner och sova för tisdagar är så fruktansvärt jobbiga...så jag behöver ALL sömn jag kan få.
Fick filmen 'Berätta inte för någon' idag när jag kom hem från jobbet. Och senare i veckan kommer jag att få hem The Hitcher, 10,000 bc, Och han älskade dem alla, The sum of all fears och The Kingdom.
Dax för förändring !


söndag

Har suttit och kollat in IKEAs hemsida och jag vill verkligen dit NU !! Har hittat en massa saker jag vill ha. Men men ska ju snart till Stockholm så vem vet?? Kanske får gå på IKEA då ? Men det tror jag nog inte..sånt har jag och Anna inte tid med ! HAHha.
Jobbar i alla fall denna vecka sen är det semester. :) Gud vad jag längtar !


RSS 2.0