blaa

Sorry att jag inte bloggat på ett tag (om det nu är NÅGON som läser min blogg !) I alla fall så har min dator pajjat...var det väntat eller ? JA !
Idag har jag i alla fall gått på stan med Adam och jag har köpt min rosa plattång, en we t-shirt och lite annat. Vi fikade på Lilla Mari också. :)


Petter...du har fel humor. HAhahha !

Till Dig.

Det är synd att man bara kan ge upp sina vänner...väldigt synd.
Jag drömde inatt om dig. Du gick på stan med din pojkvän och jag ville VERKLIGEN prata med dig och vara med dig. Och till slut sa du att du tyckte att jag var konstig för att jag fortfarande ville vara med dig pågrund av hur du själv hade varit mot oss alla. Bara gett upp oss. Du svarar aldrig...kanske på sms.
Okej vi glömde dig en gång i somras när vi träffades, men samtidigt så skulle du ändå inte ha svarat när vi hörde av oss för du hade redan "dissat" oss några gånger innan. Varför ska vi vara dom ända som anstränger oss ? Jag blir så ledsen. :( Jag saknar dig. Vi har ringt dig i sommar men du har aldrig svarat på oss eller ringt upp. Plus så har vi försökt nå dig via din pojkvän också.  Du får höra av dig om du vill. :) 

 

Vi saknar dig !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0