måndag

Hej hej !
Lånade datorn av farmor och farfar. Har precis spelat Guitar Hero 3 och det gick sämst...ibland. Hmm jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, är lite tom i huvudet idag. Kan ju berätta att jag vaknade halv 1 idag av att mamma ringde, annars hade jag nog sovit ännu längre. Jag förstår inte hur jag kunnat sova så länge. Eller joo egentligen. För förra natten så blev det bara ca 5 timmars sömn. Var nämligen med Adam och såg film. Först såg vi Horton, sen kom Camilla och Petter förbi ett tag. Efter att dom farit så såg vi The Mist. Den var bra men ganska tragisk ! Tur att Adam följde mig hem efter filmen för då var klockan nästan 3 tror jag ? plus så var det lite dimma när vi for hem. Kusligt kusligt !
Jag vaknade vid 9 för då skulle jag stiga upp för att duscha osv eftersom vi skulle till Umeå. Vi for där vid 12 kanske ? lämnade av Adam sen snippade vi in i Bureå och åt en hamburgare. Under hela vägen till Umeå var det tjock dimma så jag tänkte bara på filmen och att det kanske skulle komma fram något monster ur dimman och käka upp oss eller nått. Jaa livlig fantasi har jag...speciellt efter den där filmen. 
Nej nu ska jag fara hem till mig och se film. Vattenhästen och sen ska jag fortsätta på säsong 4 i Sex and the City. 
Puss !  

kråka.

Nu sitter jag i syrrans säng på lassa i Umeå. Brandalarmet gick just och det var tydligen någon som stoppade in sockar i mickron för att dom skulle torka. Prova ALDRIG det hemma ! JAja nu orkar jag inte skriva så mycket mera. Ska i alla fall strax gå och äta lite tårta. :)
Puss ! 

blaa

Sorry att jag inte bloggat på ett tag (om det nu är NÅGON som läser min blogg !) I alla fall så har min dator pajjat...var det väntat eller ? JA !
Idag har jag i alla fall gått på stan med Adam och jag har köpt min rosa plattång, en we t-shirt och lite annat. Vi fikade på Lilla Mari också. :)


Petter...du har fel humor. HAhahha !

Till Dig.

Det är synd att man bara kan ge upp sina vänner...väldigt synd.
Jag drömde inatt om dig. Du gick på stan med din pojkvän och jag ville VERKLIGEN prata med dig och vara med dig. Och till slut sa du att du tyckte att jag var konstig för att jag fortfarande ville vara med dig pågrund av hur du själv hade varit mot oss alla. Bara gett upp oss. Du svarar aldrig...kanske på sms.
Okej vi glömde dig en gång i somras när vi träffades, men samtidigt så skulle du ändå inte ha svarat när vi hörde av oss för du hade redan "dissat" oss några gånger innan. Varför ska vi vara dom ända som anstränger oss ? Jag blir så ledsen. :( Jag saknar dig. Vi har ringt dig i sommar men du har aldrig svarat på oss eller ringt upp. Plus så har vi försökt nå dig via din pojkvän också.  Du får höra av dig om du vill. :) 

 

Vi saknar dig !


.

Ikväll har vi haft främmande och vi har ätit goood mat och efterrätt  osv. Men jag har haft otroligt tråkigt ! Och när jag väl satt mig vid datorn så kom min minsta syrra ner och ville sitta...Fan vad jag måste skärpa mig !! jag kan inte låta dom styra mig längre !! jag är ju försjutton mååånga år äldre än vad dom är !
Ska i alla fall fara till Adam snart och se Transformers. Jag älskar den filmen ! den är ju så fruktansvärt bra. Längtar tills tvåan kommer ut i Maj...tror att det var då.
Transformers är typ som Sagan om Ringen. För Sagan om Ringen filmerna har jag och Camilla sett säkert 14 gånger snart ! och Transformers börjar komma ikapp...lika så Step up 1 & 2. Dom kan man inte få nog av !

Måste också berätta att jag har ryckningar i ena ögonlocket, och det är inte lite heller. Det är jätte jobbigt.


 

värme.

Jag vill utomlands NUUUU !!! 
Har inte ens varit hemma i 2 veckor och jag är helt desperat ! Sitter på Fritidsresor.se nu och kollar lite resor. Jag vill fara nu...till Mauritius.

Stränderna
Paradislika stränder sträcker sig runt hela ön med kritvit sand och kristalltklart varmt vatten. Lavastenar bryter av stränderna på sina platser vilket skapar den typiska mauritiska kustlinjen.

Aktiviteter
Mauritius omgärdas nästan helt av ett korallrev. Här kan man snorkla och njuta av den artrika undervattensvärlden. Man kan även utöva djuphavsfiske samt golf. Ett nytt fenomen som uppstått är undervattenspromenader. Iförd blystövlar och stor dykarhjälm kan du promenera omkring på havsbotten och se alla färgglada fiskar på riktigt nära håll.
Detta vill jag veeerkligen göra !^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


rosa

Idag får vi främmande så jag städar för fullt. Fast just nu så skulle jag vilja använda dammsugaren, men det går inte för mamma använder den. Och det lever om som Satan ! Vi har nämligen en centraldamsugare så själva "påsen" där allt skit far in i är i skrubben brevid mitt rum och det är INTE tyst !
Efter att jag har dammsugat är jag sugen på lite förändring i mitt rum...men jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Har nämligen en hörnsoffa som bara kan stå på ett ställe, och den tar verkligen plats. Och nu har jag en stoor fet tjock tv på mitt tvbord och den orkar jag inte flytta så den måste ju så där också. Sen har jag nästan inga hyller som jag kan ställa mina tavlor på. DET SUGER ! jaja det får bli som det blir. Ska gå upp nu och hämta dammsugaren för den är tyst nu.
Hojj.

I veckan ska jag köpa en ny plattång. En rooooosa !

RSS 2.0