2008

2008 har nog varit det bästa året någonsin ! Har typ aldrig mått så bra som jag har gjort detta år. Jag hoppas att 2009 blir ÄNNU bättre !

Ikväll blir det Paaarty i varje hörn !  men när det är dags för raketer håller jag nog mig inne :)
Gott Slut och Gott Nytt ÅR ! PUss !!! <3

15:33 31 Dec 2008

.

Igår var det meningen att jag skulle på Station 8 med tjejerna. Jag hade köpt förköp och det verkar båda otur för mig att köpa i förväg. Jag vart nämligen sjuk och kunde inte fara. Första gången jag köpte förköp var på studenten. JAg ville verkligen till station då men camilla var ju en aningen full då, så då vart man ju tvungen att ta hand om henne.
Nog om detta. Imorgon ska jag till Solbacken, INTE för att se på idolerna utan jag ska på Arkens Zoo eller vad det nu heter och kolla på en Degus. Min moster jobbar där så jag ska få prova hålla den osv. Blir himla kul ! :)

Traderatraderatradera..den hemsidan är falig för mig. Jag blir bankrutt ! Bara under dom här två veckorna har jag införskaffat mig en parfym = Armani Diamonds 100ml, minst tre wesc t-shirtar, en underbar rosa klänning som jag kanske ska ha på nyårs...beror på om jag hinner får den innan onsdag. Har även beställt två klänningar från Forever21 som jag hoppas på att få innan onsdag för jag vill egentligen ha en av dom. En rosa och en svart klänning.

God Jul

Ville bara säga God Jul till dom som läser min blogg.


21

Sitter här vid datorn och har suuuper mega tråkigt. Jag är sjuk och tycker synd om mig själv. Och just nu så får jag inte gå upp på övervångingen för att Lovisa har sina kompisar hos sig.
Var ju också ett tag sen jag skrev här och det beror på att den förra datorn pajja...ovanligt? Nej. Så nu har jag tagit ner gammdatorn som går huur segt som helst och inte har nästan några bilder i sig så då blir det ju ännu dråkigare...+ ingen musik !
Imorgon är det i alla fall ett halvår tills jag fyller 20 ! : )


:)


RSS 2.0